Michalsen ny viserektor ved UiT

Publisert

Førstelektor ved Handelshøgskolen UiT, Bård Borch Michalsen, er ansatt som ny viserektor ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet (UiT). Det skriver UiT selv i en pressemelding.

UiT har to viserektorer, en i Alta og en i Harstad. Sveinung Eikeland har arbeidssted i Alta, mens Kriss Rokkan Iversen hadde samme rolle i Sør-Tromsø. Hun ble nylig valgt som nestleder i Miljøpartiet de grønne. Bård Borch Michalsen er ansatt i stillingen fra 1. juni 2020 og skal følge åremålsperioden til rektor Anne Husebekk, som går frem til 31. juli 2021.

Michalsen jobber ved UiT Handelshøgskolen i Harstad og underviser primært i ledelse, prosjektledelse og kommunikasjon. Han har i tillegg lang erfaring som journalist og redaktør for ulike mediehus i landet, blant annet i Harstad tidende.

– Jeg er begeistret for UiT som institusjon – som en drivkraft i nord, og jeg gleder meg over at jeg får anledning til å bidra til en fortsatt positiv utvikling av UiT og til et enda tettere samspill med samfunns- og næringsliv i Sør-Troms og Nordland, sier Michalsen i pressemeldingen.

(Hilde Kristin Strand / Khrono)

Powered by Labrador CMS