Dette er Lånekassens nye direktør

Nina Schanke Funnemark (47).
Dette er Lånekassens nye direktør Nina Schanke Funnemark (47).

Lånekassa har fått ny direktør

Direktør. Lånekassens styre har ansatt Nina Schanke Funnemark (47) som ny administrerende direktør i Lånekassen.

Publisert Oppdatert

Nina Schanke Funnemark er 47 år og utdannet jurist ved universitetet i Oslo. Hun har de siste tre årene vært assisterende skattedirektør.

Før dette hadde hun ulike lederstillinger i skatteetaten, blant annet avdelingssjef ved Bærum likningskontor, avdelingsdirektør ved Skatt øst og regiondirektør for Skatt sør, skriver Lånekassa i en pressemelding.

Styreleder i Lånekassen, Seunn Smith-Tønnesen, er godt fornøyd med ansettelsen.

— Lånekassen gjør utdanning mulig, og vi skal ha treffsikre støtteordninger for ulike behov. Våre digitale løsninger skal være moderne og brukervennlige. Nina Schanke Funnemark har en spennende kompetanse for å videreutvikle Lånekassen på disse områdene, sier Smith-Tønnesen, i følge pressemeldingen.

— Jeg ser fram til å ta fatt på jobben som administrerende direktør for Lånekassen til høsten. Lånekassen har et viktig samfunnsoppdrag og er en organisasjon som jeg opplever har høye ambisjoner og som setter brukerne i fokus, sier Nina Schanke Funnemark.

Funnemark er ansatt i Lånekassen for en åremålsperiode på seks år. Hun tiltrer høsten 2018.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!