null Foto: Skjalg Bøhmer Vold
null Foto: Skjalg Bøhmer Vold

HiOA spør studentene

8500 av studentene på HiOA blir spurt hva de mener om høgskolen.

Alle førsteårsstudenter på lavere og høyere grad, i alt 4900 studenter på Høgskolen i Oslo og Akershus, får anledning til å si sin mening om utdanningskvaliteten på høgskolen. Det gjør også 3600 sisteårsstudenter på lavere grad. Undersøkelsene blir sendt ut til studentene på epost, både høgskolens og studentenes private, og svarfristen er 18. mai.

Studentundersøkelsene er en del av HiOAs kvalitetssikringssystem, som ble vedtatt av høgskolestyret i mars ifjor. Spørreskjemaene er utviklet i samarbeid mellom studieavdelingen i fellesadministrasjonen, fakultetene og studentene. Ifølge studieadministrasjonens blogg vil instituttene få tilsendt resultatene for sine studieprogrammer i løpet av juni, og resultatene skal legges ut på høgskolens nettsider senest 15. august.

— Vi håper på god oppslutning om undersøkelsene, slik at resultatene blir gode bidrag i det kontinuerlige arbeidet med videreutvikling av utdanningslvaliteten, står det i bloggen.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS