Khrono søker

Kunnskapsavisen Khrono søker nyhetsjeger i Trondheim

Khrono utvider, og søker nyhetsjeger i Trondheim.
Khrono utvider, og søker nyhetsjeger i Trondheim.
Publisert

Brenner du for den seriøse og undersøkende journalistikken? Ønsker du å gå inn i et felt som er underdekket av andre redaksjoner for å sette dagsorden og skape debatt? Er du iderik, uredd og selvgående? Da kan du være den vi ser etter.

Kunnskapsavisen Khrono.no, som dekker høyere utdanning og forskning og alt det andre som hører med, vokser for niende året på rad. Siden 2019 har vi hatt trafikkøkning på 154 prosent, passerte 13 millioner sidevisninger i 2021 og veksten fortsetter inn i 2022. Vi er en heldigital nisjeavis og har ledig fast stilling som nyhetsjournalist i Trondheim.

Søk på stillingen her

Redaksjonen med 17 medarbeidere er fordelt på Oslo, Brussel, Bergen og Trondheim.

Khrono har høye redaksjonelle ambisjoner og målet er videre vekst. Det vil være en fordel om du også i perioder vil ønske å jobbe fra våre redaksjoner i Oslo og/eller Bergen.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

 • å produsere aktuelle nyhetssaker og reportasjer med mål om å sette dagsorden i samfunnsdebatten, kunnskapssektoren og akademia

Kvalifikasjoner:

Du må ha:

 • erfaring fra nyhetsjournalistikk og gjerne undersøkende journalistikk
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
 • høyere relevant utdanning. Lang redaksjonell erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Det er en fordel at du har:

 • ferdigheter som fotograf og produksjon av videosnutter
 • kjennskap til eller kunnskap om høyere utdanning og kunnskapssektoren

Vi ønsker en nyhetsjeger som er nysgjerrig, har blikk for de gode nyhetssakene og vilje og evne til å dukke ned i større komplekse saksfelt, dokumenter og databaser. Du har høy digital kompetanse, er systematisk, og produserer og leverer på tid. Du er også etterrettelig og pågående, og bygger tillit og kildenettverk på nye områder. Å jobbe i team, men også være selvstendig og selvgående, er noe du foretrekker.

Vi kan tilby:

 • en viktig og utfordrende jobb i en ambisiøs nyhetsavis med seriøs og kritisk journalistikk
 • arbeidsdager med høyt tempo og mye latter
 • Medlemsskap i Statens pensjonskasse
 • Gode velferdsordninger

Stillingen lønnes i henhold til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMet/UiB sin lønnspolitikk i stillingskode 1434 rådgiver i lønnstrinn 65 – 71 tilsvarende 594 300- 665 700 eller 1364 seniorrådgiver i lønnstrinn 68 – 74 tilsvarende kroner 626 100 – 702 100 per år avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere avlønning vurderes.

Noe turnusarbeid og reisevirksomhet må påregnes. Du vil bli ansatt ved OsloMet eller Universitetet i Bergen, men eierskapsstrukturen i avisen er under utredning og kan bli endret i løpet av inneværende år.

Generell informasjon:

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • redaktør Tove Lie, telefon 913 22 012
 • nyhetsredaktør Ragnhild Bjørge, telefon 900 73 491
 • utviklingsredaktør Henrik Brattli Vold, telefon 450 98 665

Den statlege arbeidsstyrken skal i størst mogleg grad spegle mangfaldet i befolkninga. Personar med innvandrarbakgrunn og personer med nedsett funksjonsevne blir oppmoda om å søkje stillinga.

Opplysningar om søkjaren kan bli gjort offentlege sjølv om søkjaren har oppmoda om ikkje å bli ført på søkjarlista. Dersom oppmodinga ikkje blir teke til følgje, skal søkjaren varslast om dette.

Søk på stillingen her

Nærare om tilsettingsprosessen her.

Søknadsfrist 20. mars.

Powered by Labrador CMS