Studenter som bryr seg

Den 22. april arrangeres det stort klimaseminar på Blindern.

Concerned Students er et tverrfaglig nettverk for studenter som er interesserte i klima- og miljøspørsmål. Vi er studenter fra psykologi, juss, journalistikk, økonomi, medisin, biologi og psykologi fra både Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Universitetet i Oslo (UiO). 

Concerned Students-dagen 22. April inviterer de ni foredragsholdere fra ulike fagområder som vil snakke om klimaendringer innenfor sitt fagfelt.

Blant annet skal Elisabeth Eide og Andreas Ytterstad ta for seg klima, politikk og medier. Det er andre gang det blir arrangert en slik dag, og som i fjor står både meteorologi og økonomi på programmet. Nytt for året er kjernekraft, psykologi, journalistikk, innovasjon, syntetisk biologi, arkitektur og filosofi. I år har man dessuten ikke bare invitert forskere, men også næringslivsaktører.

Programmet finner du her.
 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS