Khrono har hatt en eventyrlig vekst i antall brukere og sidevisninger siden starten i 2013. Nå ønsker vi å vite mer om leserne våre, for å lage en enda bedre avis. Foto: Skjalg Bøhmer Vold
Khrono har hatt en eventyrlig vekst i antall brukere og sidevisninger siden starten i 2013. Nå ønsker vi å vite mer om leserne våre, for å lage en enda bedre avis. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Hva synes du om Khrono?

Gladmelding til alle som har irritert seg over pop up-vindu på Khronos nettside: Leserundersøkelsen avsluttes i morgen, mandag. Siste sjanse til å si din mening er nå.

Publisert   Sist oppdatert

Klikk her:  Leserundersøkelse

 

Her har du siste sjansen til å delta i Khronos leserundersøkelse, den avsluttes mandag morgen. Du kan være med i trekning av fem kinogavekort á 250 kroner.

Redaktør i Khrono, Tove Lie, er spent på resultatet. 

— Vi gjør dette for å få vite mer om leserne våre, hva de synes om dagens Khrono og hva de kunne ønske seg mer eller mindre av i avisen. Etter at styret ved Høgskolen i Oslo og Akershus vedtok at Khrono skal være en riksdekkende avis for alle landets studenter og ansatte i høyere utdanning og andre som er interessert i nyheter fra akademia, føler vi et ekstra ansvar for dette samfunnsoppdraget, sier redaktør Lie. 

Det eneste vi vil er å lage en enda bedre avis.

Tove Lie
Redaktør i Khrono

Alle som abonnerer på Khronos nyhetsbrev har også fått tilsendt spørreundersøkelsen fra TNSGallup.

Og vær oppmerksom på at: 

— Vi inviterer leserne til å skrive inn egne kommentarer også, så her er det bare å si sin hjertens mening. Det eneste vi vil er å lage en enda bedre avis, sier redaktøren (bildet over). 

334.000 bruker Khrono

Khrono har allerede en  del tallfakta om leserne sine gjennom måleverktøyet Google Analytics. Blant annet har vi siste året (fra mai-mai) hatt over 334.000 brukere som har generert over 1,6 millioner sidevisninger.

60 prosent av de som leser Khrono er kvinner og den største aldersgruppa lesere er mellom 35 og 44 år. 

Klikk her: Leserundersøkelse