Øverst ser man et av innslagene. De som synger og spiller her, er ansatte ved pedagogikkmiljøet på lærerutdanningen. Og de er: Tjalve Gjøstein Madsen (på gitar), Tom Are Trippestad, Siv Yndestad Borgen, Vibeke Solsvik Foldnes, Kjersti Nedland Røneid og Jessica Vogt.

Julekalender på en annen måte

Arbeidsmiljø. På Høgskulen på Vestlandet synger de ansatte adventstiden inn i en annerledes julekalender.

Publisert Oppdatert

Lisbeth Amland Heilund er kommunikasjonsrådgiver på Høgskulen på Vestlandet (HVL), og også redaktør for intranettet til høgskolen.

Responsen fra ansatte har vært overveldende, og vi har fått bidrag fra alle campus og mange forskjellige fagmiljøer.

Lisbeth Amland Heilund

— Jeg fikk et forslag fra en av de ansatte på lærerutdanningen, Silje Valde Onsrud, om at vi kunne lage julekalender med sanger de ansatte selv framførte. Jeg var umiddelbart skeptisk og sa at jeg var veldig usikker på om noen ville bidra, og hvis noen sa ja ville det bare være fra kunstmiljøet på lærerutdanningen. Så feil kan man ta, forteller Heilund, og fortsetter:

— Responsen fra ansatte har vært overveldende, og vi har fått bidrag fra alle campus og mange forskjellige fagmiljøer. Noen sanger er framført av en person, andre av grupper opp mot 30 stykker.

Det er forskergruppen «Sang i danning» ved HVL som tok initiativet til den syngende julekalenderen. Silje Valde har gjort hele jobben med å samle inn bidrag.

Lisbeth Amland Heilund legger til at de har fått over 30 forskjellige sanger, og at de neste uke må kjøre doble publiseringer for å få alt ut før høgskolefolket tar juleferie.

Øverst ser man et av innslagene. De som synger og spiller her, er ansatte ved pedagogikkmiljøet på lærerutdanningen. Og vis er: Tjalve Gjøstein Madsen (på gitar), Tom Are Trippestad, Siv Yndestad Borgen, Vibeke Solsvik Foldnes, Kjersti Nedland Røneid og Jessica Vogt.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!