null Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Johnsgaard vil bli rådmann

Direktør for kommunikasjon ved HiOA har søkt jobb som rådmann.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anne Christel Johnsgaard (43) er en av sju søkere til stillingen som rådmann i Elverum. Johnsgaard er direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt (SK) ved Høgskolen i Oslo og Akershus og har hatt jobben siden 2011. 

Det er stor utskiftning av ledere ved HiOA etter at både rektor og to prorektorer er nye, høgskoledirektørstillingen er organisert bort og assisterende direktør slutter for å bli IKT-direktør i NAV 1.august. To sentrale stillinger som toppledere ved to fakulteter ved høgskolen skal også lyses ut på nytt.

Johnsgaard, som er fra Hedmark, er gift med stortingsrepresentant Knut Storberget. I mai i fjor ble det kjent at familien på fem skal flytte hjem til huset sitt i Elverum innen to år, da yngstejenta skal begynne på skolen.

Johnsgaard er for tiden fristilt fra stillingen som kommunikasjonsdirektør og jobber nå som programansvarlig for innføring av ny styrings- og ledelsesmodellevaluering og videreutvikling av ledelsesmodellen ved høgskolen. Det skal hun gjøre fram til jul.

 De seks andre søkerne til rådmannsstillingen i Elverum er: 

  • Stig Hoseth (58)  -  Direktør,  2318 Hamar, Norge
  • Elisabeth Mathiesen (53)  -  Sykepleier, 2316 Hamar, Norge
  • Unni Myrvold (55)  - Rådgiver, 9770 Mehamn, Norge
  • Per Sverre Ersvik (46) -  Assisterende rådmann, 6518 Kristiansund N, Norge
  • Aasmund Hagen (59) - Assisterende rådmann,  2411 Elverum, Norge
  • Kristian Trengereid (49) - Rådmann i Trysil, 2420 Trysil, Norge 

Johnsgaard kom til HiOA fra stilling som helsepolitisk rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, før det var hun partner i pr-byrået Geelmuyden.Kiese.

@khrono

 

 

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS