Sexleker for NHH-studenter

Suging og slikking på pub-til-pub-runde fikk studenter til å reagere.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nye NHH-studenter ble skjenket og oppfordret til seksualisert lek under førstekullsuken ved Handelshøgskolen i Bergen. Praksisen møter hard kritikk, skriver studentavisen K7 Bulletin.

Simulering av sexstillinger fra misjonær til «apen». Slikking av krem fra eldre studenters nakne kropper. Bruk av medstudenters punger som shotglass til tequiladrikking, eller pung-shotting, som Universitas kaller det, og fremvisning av bryster for poeng, var ifølge avisen noen av aktivitetene de nye førstekullstudentene ble møtt med under pub-til-pub-runden i fadderuken på NHH.

Flere nye studenter K7 Bulletin har snakket med har ment at enkelte av aktivitetene kunne oppleves ubehagelige og drøye.

I et leserinnlegg til K7 Bulletin har tredjekullstudent, og bidragsyter til årets førstekullsuke Andreas Hauge gått ut med sterk kritikk mot deler av opplegget rundt fadderuken. 

I leserinnlegget skriver Hauge ifølge avisen blant annet at «Noen mener nok at slike poster er harmløse så lenge det ikke går ut over andre. Andre vil påstå at disse postene er uakseptable, for ikke å si direkte ulovlige. Personlig mener jeg at poster som oppfordrer til å kle av seg eller vise sexstillinger kan sees på som meget trakasserende, og hører ikke hjemme i en Fadderuke.»

Les hele saken i K7 Bulletin her.

Foto: Kai Erspamer/NHHS

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS