SiO Foreninger, Studentparlamentets arbeidsutvalg og Studentersamfundet Bislet inviterte til et kombinert foreningsmøte og foreningskveld for foreningene på HiOA på Samfunnet Bislet. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Teaterfestival ved HiOA

Studentteateret arrangerer festival fra 22.mai.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er andre år festivalen fESTival arrangeres, et samarbeid mellom studenter på Institutt for estetiske fag og studentforeningen Pilestredet Studentteater. 

— Det blir tre dager med variert program, forestillinger på dagtid og storyslam på kvelden. Skuespillerne er studenter fra 2. og 3.klasse på drama- og teaterkommunikasjonslinjen på HiOA, sier Steinar Oberg, leder i Pilestredet Studentteater. 

Programmet består av forestillinger fra studenter på både bachelor- og masternivå, samt enkelte gjesteforestillinger fra tidligere studenter. Det vil også være andre arrangementer knyttet til fESTivalen, Storyslam på Samfunnet Bislet, tekstlesning, utstilling og stafett mellom dramaentusiaster for å nevne noe. 

Hele programmet kan leses her:https://www.facebook.com/events/656909531032177/

 

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS