Vurderer om studenter er skikket: — En myte at vi vil utestenge flest mulig 1. november 2024 - 16:46
Studenter utvist fra fransk universitet. Norske Anna frykter at hun står for tur 31. oktober 2024 - 06:47
Har redusert med 65 årsverk siden januar 2023 Økonomisk status står på dagsordenen også for styret ved Universitetet i Sørøst-Norge når det møtes 8. mai.
Regjeringa må setje kraft i å styrka fleircampusinstitusjonar. —Det hastar Søkarsvikt råkar hardt. Det gir inntektstap og redusert handlingsrom for oss som er store på desse utdanningsområda. Men viktigast: velferdssamfunn i by og bygd vil mangle hundrevis av gode kandidatar. Det må Regjeringa ta kraftfulle grep rundt.
Må ned minst 72 årsverk Universitetet i Sørøst-Norge ser ikke lyst på sin økonomisk framtid. Rektor varsler nedbemanning på minst 72 årsverk.
Gje oss ei profesjonsmelding som gneistrar Me helsar velkommen ei profesjonsmelding som styrkar kvaliteten og aukar tilliten og handlingsrommet.
Avslutter to Israel-avtaler. Ikke en akademisk boikott, sier rektor Universitetet i Sørøst-Norge avslutter sine avtaler med Universitetet i Haifa og Hadassah Academic College i Jerusalem.
Slik samarbeider norske og israelske universiteter og høgskoler Åtte norske utdanningsinstitusjoner har et formelt samarbeid med israelske universiteter. Diskusjonen om akademisk boikott går høylytt ved flere av dem. Ett universitet vurderer nå å trekke seg fra sine avtaler.
Skal ansette fem toppledere Universitetet i Sørøst-Norge skal tilsette to viserektorer og tre dekaner som tiltrer i jobben fra august.
Kvinnerekord i rektorstolen Fra årsskiftet er 10 av 21 rektorer ved landets statlige universiteter og høgskoler kvinner. Det må være rekord.
Påtroppende rektor fikk opprykk som professor Den nye rektoren ved universitetet i Sørøst-Norge har fått opprykk som professor. Universitetet har også fått to nye eksterne styrerepresentanter.
Klare for finalerunden til rektorstillingen ved USN To profilerte eksterne søkere har trukket seg fra søkerlisten til ny rektor ved Universitetet i Sørøst-Norge. Ytterligere to eksterne søkere seiler opp som favoritter.
Er profesjonene i helsesektoren sin egen verste fiende? Stivbeinte strukturer og profesjonskamp er et hinder for å oppnå riktig kompetanse og kapasitet i helsesektoren, skriver kronikkforfatterne. De vil endre oppgavefordelingen mellom yrkesgruppene og innholdet i utdanningene.
Nyeste artikler
Ingen andre har skrive avhandling om dette emnet
Nekter å sende ankesaker videre til det nasjonale granskningsutvalget
Ujevn film om Gunnar Sønstebys krigsinnsats
Vurderer om studenter er skikket: — En myte at vi vil utestenge flest mulig
Kjærlighetsrevolusjon og frie forskere i akademia? Ja, takk!
Mest lest
Studenter utvist fra fransk universitet. Norske Anna frykter at hun står for tur
Ansettelsessaken i Bergen: En faglig tautrekking
Slik gjekk det då professoren spurte ChatGPT om litteraturtips
Reagerte på NTNUs språkbruk i økonomisak. — Gjør meg kvalm
Svensk dom over norsk akademia: For mykje kvantitet, for lite kvalitet