Utvalg konkluderte med vitenskapelig uredelighet. Så ba rektor det se på saken igjen 25. september 2023 - 19:00
Svar på ope brev om mangfald frå tilsette og studentar ved Universitetet i Stavanger 25. september 2023 - 13:04
Dekaner roper varsko: Mener legestudenter tvinges til å prioritere ned studiene 20. september 2023 - 06:50
Historisk drama om Israels første kvinnelige statsminister Det er få statsledere forunt å bli gjenkjent ved kun sitt fornavn. Men i Golda, møter vi en.
Vakkert om natur og arven fra «fedrene» Den siste filmen fra regissør Margreth Olin, Fedrelandet, viser farens turer i naturlandskapene i og rundt Oldedalen i Sogn og Fjordane.
Dramatisk og realistisk om radikalisering Rebel forteller om rekruttering til IS. Den rammer en liten familie bosatt i Belgia
En dramatisert medisinskandale Netflixserien Painkiller blander fakta og følelser så totalt at det er vanskelig å holde hodet kaldt.
Fortellingen om atombombens far Oppenheimer er en storfilm som kommer midt i sommerferien. Den er solid, men bærer også med seg et problem eller to.
To muskuløse, men ulike filmpremierer Denne uka har to filmer premiere i Norge. To svært ulike filmer. Vi ser på dem samlet. Begge filmene er kraftige statements.
En folkekomedie om fedre og mødre I den danske filmen Fedre og mødre får ungdomsforeldre både små doser av trøst, og sitt pass påskrevet. Mest av det siste.
NTNU-forskar nominert til Amanda Førsteamanuensis Leiv Igor Devold sin første spelefilm er nominert til tre Amanda-prisar.
Nostalgisk fortidsfabel I Asteroid City er vi med til en amerikansk ørkenby. Der møter vi en rekke underlige karakterer. Og sjelden har vi sett en så stjernespekket rolleliste. Men holder det som filmfortelling?
Underholdende pilgrimsferd I en film som er britisk tvers gjennom, finner vi underfundig humor og dypt alvor om hverandre. Harold Frys utrolige pilgrimsferd er nettopp det; utrolig. Filmen om den er ikke utrolig, men hyggelig - og litt opprivende.
En kunsterfortelling preget av hardt arbeid, levd liv og tvil Apolonia, Apolonia er en av de beste dokumentarfilmene du ser i år. Den vant blant annet førsteprisen på den sentrale dokumentarfestivalen i Amsterdam i fjor.
En thriller om voldelig miljøaktivisme I How to blow up a pipeline får vi se hvordan en aksjon satt i gang av miljøaktivister kan tenkes å foregå. Men vi lærer ikke å utføre den, slik noen har vært engstelige for.
Migrantfamiliens familiekrønike Mor og sønn handler egentlig om moren og hennes fire sønner, der vi bare treffer to av dem. De to blir vi til gjengjeld godt kjent med.
Historisk dokumentasjon av offentlige overgrep mot jenter Opprøret på Bjerketun er en solid dokumentasjon av statlige overgrep i en ikke så fjern fortid. Her får vi for første gang høre hva de som opplevde hendelsene har å fortelle.
Traumer etter terror I en sterk film inviteres vi med på bearbeiding av traumer etter terror. Filmen gjør et interessant og gripende dypdykk, men går den også litt for langt?
Vakker fortelling fra fjellandet Bhutan Noen filmer gir sitt publikum en mulighet til å reise. Kanskje til et sted de aldri ellers ville kommet seg. Skolen ved verdens ende er en slik film.
Fredspedagogikk fra Belfast Den nord-irske dokumentaren Barn av Belfast forteller om hvordan rektor Kevin McArevey på Holy Cross Boys´ Primary School arbeider med elevene. Han lærer dem å tenke selv.
Drama med spion-elementer fra prestisjetungt islamsk universitet I Boy from heaven, eller Cairo Conspiracy som den også heter, er politikk og religion blant de viktigste ingrediensene. Det hele bivånet av en førsteårsstudent uten kunnskap om hva han blir dratt inn i.
Blodbad på et heltemodig universitet Universitetet i Bergen setter opp høydramatisk spillefilm fra nær latinamerikansk historie.
Blodig alvor i sterk film om kvinner Women Talking er en fortelling om en religiøs koloni der alle mennene har reist i samlet flokk til byen for å ordne en sak. I mellomtiden sitter kvinnene og diskuterer om de skal benytte anledningen til å forlate landsbyen.
Emosjonelt drama om Norge og norsk barnevern En film om relasjonen mellom Norge og India, der debatten er i gang allerede før filmen er lansert? En slik film bør helst være god, da er det kanskje noe å lære av den.
Norsk-polsk film om arbeidsinnvandrere og kjærlighet Den norsk-polske filmen Norwegian dream handler om drømmen om et godt liv ved å ha et arbeid og en inntekt, og om den noen ganger så vanskelige kjærligheten.
Rapport fra en av Irans fremste kulturarbeidere Når den iranske regissøren Jafar Panahi kommer med en ny film, er det en begivenhet. Det er alltid vesentlig.
Kom seg gjennom periode med «levér eller selg huset»-stemning Marius Øfsti anbefaler andre stipendiater både å holde seg unna pandemier og doktorgradsprogram som blir lagt ned.
Ny serie om de dødsdømte under landssvikoppgjøret Utgangspunktet for NRKs nye serie De siste dødsdømte er spennende. Dessuten er serien både godt laget og forskningsbasert.
Interessant portrett av den aldrende film-rebellen Her kommer filmen om Petter Vennerød. En av Norges mest omdiskuterte — og mest sette — filmskapere.
Akademikerportrett: Ottar Brox og kampen for kysten I regissør Hans Eirik Voktors nye dokumentar er det Ottar Brox som er akademikeren, og det er vilkårene for kystfisket som er akademikerens faglige tema.
Vellykket film om samisk oppvåkning Ellos eatnu – La elva leve er en svært god film fra en del av Norge som vi ikke så ofte ser i norske filmer.
En av sesongens store filmgleder Fra Irland får vi et ekte folkeeventyr, med handling fra ett hundre år tilbake, og med relevans i dag: The Banshees of Inisherin.
Fortelling om voldsutsatt kvinne Det norske filmåret åpner med Natt, en film som graver i den voldsutsatte kvinnens liv og hennes håndtering av sine erfaringer.
Vellykket om vanlige menneskers krig Det beste i den ferske filmen Kampen om Narvik handler ikke om kampen om Narvik. Den handler om tvil og tro – og om hva folk gjør i pressede situasjoner.
Nært og vanskelig om masseskyting og traumer I filmen Nitram møter vi masseskytteren, før han begår sine fatale handlinger. Et innblikk i et liv som kanskje kan forklare – men likevel ikke.
Upolert om ungdomsvennskap Denne anmeldelsen har to innganger: forskning og klisjeer. Grunnen er at filmen 12 bragder handler om vennskap i ungdomsårene – slike ting interesserer både forskere og historiefortellere seg for.
Wannsee-konferansen – et grusomt tilbakeblikk Samme helg som vi minnes jødene som ble transportert til Tyskland for å bli utryddet, har filmen om dem som tok avgjørelsen norsk premiere.
Besk iransk samfunnskommentar Holy Spider bruker en tjue år gammel kriminalsak til å sette søkelys på dagens Iran.
Inderlig og nært om forfølgelse av homofile i nær fortid Sterk film basert på en sann historie om han som ble kjørt rett fra konsentrasjonsleir og direkte i fengsel i 1945 - fordi han var homofil.
Humoristisk drama fra universitetsmiljøet Morsom akademisk humor for «klanen», skriver vår anmelder om filmen Thomas mot Thomas fra fysikkbygget ved Universitetet i Oslo .
Samisk magi, hjelp til kriminell ungdom og brann i Notre Dame Denne helga har så mange filmer premiere at vår anmelder har valgt å skrive kortanmeldelser på tre av dem.
Psykologisk drama om et barns mulige skyld I filmen Storm dør et barn i den innledende delen. Resten av den handler om å finne ut hva som skjedde, og hvordan de involverte skal forholde seg til hverandre.
En komedie fra Kina for vår tid En komedie med handling fra sekstitallets Kina kan fungere også for oss, i vår tid, mener vår anmelder.
Svært vellykket om krigsseilere Med Krigsseileren inviteres vi inn i noen menneskers personlige liv på en måte som også gjør dem politiske.
Vellaget drama om ferskenbøndene i Catalonia Ferskenlunden i Catalonia er en film om trange vilkår for primærnæringene. Og om det kollektive familielivet.
Sterkt om illegal abort Film. Noen ganger kommer det filmer som føles nødvendige. Hendelsen er en slik film.
Khrono-meldar skal jobba for Hollywood Når dei prestisjetunge Golden Globe-prisane vert delt ut i januar, har Khrono sin filmmeldar Jan Storø vore med på å bestemma kven som får dei.
Solid, men litt mykt, om utvandrerne 50 år etter at Utvandrerne ble filmet forrige gang får vi nå en ny film, denne gangen med norsk regissør.
Godt om den voksne kvinnens seksualitet Emma Thompson gir et godt portrett av kvinnen i sekstiårene som velger å kjøpe sex.
En fortelling om kortvokste I en ny serie forteller fire kortvokste om sine liv. De gir oss viktig kunnskap. Men blir serien litt for «snill»?
Eva Perón – Evita – og hva som skjedde med henne En ny serie om Evita har premiere på 70 års dagen for hennes dødsdag. Det bidrar til å fornye historien om det store argentinske ikonet.
Gode filmtips for strømming i sommerkvelden Vår filmanmelder gir strømmetips fra det siste året, og litt til.
Vellykket om gutter i slyngelalderen Når lokale fortellinger også fungerer som allmenne fortellinger kan det bli både vakkert og opplysende. Det er det som skjer når vi ser islandske Beautiful Beings.
Abortaktivistenes tilbakeblikk Film. I The Janes møter vi abortaktivister i Chicago som ser tilbake på det de holdt på med som unge kvinner. Temaet er på nytt blitt aktuelt i vår tid.
Rik fortelling om mafiadatter Film. I Chiara møter vi en ung jente som ikke uten videre aksepterer den patriarkalske familieordenen hun er født inn i.
En tapt mulighet til å fortelle om Gustave Eiffel Film. En film med navnet Eiffel kan enten handle om mannen eller om tårnet. Eller om begge. Denne handler om begge. Men samtidig: egentlig ikke.
Iranske forviklinger Film. Vår filmanmelder har sett den iranske filmen En helt, og mener den er ganske interessant, men også at den blir litt heseblesende.
En fortelling om å reise fra sitt land Film. Memory Box handler om en familie som har forlatt Libanon. Vår anmelder vil ikke kalle det en film om å flykte.
Ikke grundig nok om vitenskapen bak vaksinene Film. Vi har begynt på post-fasen, forstått som tilbakeblikkene på covid 19-pandemien. Selv om den ikke er ferdig. Det betyr at også filmskapere jobber med temaet, og vi vil komme til å se flere dokumentarer om den i årene som kommer.
Nostalgisk melodrama fra Nord Irland Kenneth Branaghs nye film Belfast bader i nostalgi over vakre øyeblikk i egen nær historie
Ganske tett på Trond Giske - men kanskje ikke tett nok? Film. Dokumentaren om Trond Giske handler om mye mer enn Giske. Vår anmelder mener den står seg godt som kinodokumentar, men savner å bli bedre kjent med Giske.
Luzzu - fiskeren fra Valletta, en film om overgangen fra primærnæringene Film. Vår filmanmelder har sett film fra Malta, og rapporterer om en sjarmerende, men ikke spektakulær filmopplevelse.
Grundig og god dokumentar om overgrepsdømte Bill Cosby Gjennom alle fire episodene i We need to talk about Cosby merker vi en undertone av sorg over at «landsfaderen» er borte.
Poetisk dokumentar om autisme Filmen Hvorfor jeg hopper gir oss en leksjon i å være åpen for en verden vi ikke kjenner fordi den lett framstår som vanskelig.
Dypt engasjerende om menneskelivet Film. Ryktet har løpt foran Drive my Car. Den er valgt ut som Japans Oscar-kandidat, og har mottatt en rekke priser.
Spionpensjonister forteller om Treholtsaken Film. Søndag sender NRK de første episodene av serien Rikets sikkerhet, om Treholtsaken. Vår anmelder mener serien er interessant.
Kvinnelig filmskaper utfordrer Bergman Film. Bergman Island er en kjærlighetsfilm. Eller, egentlig er det to. Et billig poeng kunne være at «her får du to for en». Men det er faktisk sant.
Årets julefilmer - med spor av vitenskap Er det mulig å finne spor av vitenskap i julefilmene? Vår anmelder har gjort et forsøk.
Gutter mot verden: Om incels, hat, løgn og terror I NRKs nye serie Gutter mot verden får vi også helt nytt stoff som utvider fortellingen om drapet på Benjamin Hermansen. Premiere 6. desember.
Ujevnt om skyld og forsoning En pokerspiller bærer sin, og sin nasjons, synder på sine skuldre. Sånt kan det bli bra film av. Men det er en krevende øvelse. Regissør Paul Schrader overbeviser ikke helt denne gangen.
Gripende om flukt og tiden etter flukten Animasjonsfilmens styrke er at den både kan illustrere levde liv og fortelle om dem med en viss, tidløs avstand.
Ujevn kunstnerisk framstilling av psykisk uhelse Vår anmelder finner både gode tendenser og tydelige spor av en pretensiøs stil i denne danske filmen.
Utfordrende om psykisk helse Film. Filmskaperne har kommet svært nær noen fortellinger vi trenger å få innblikk i for å skjønne at ikke alt er like rosenrødt under overflaten i den moderne velferdsstaten, skriver filmanmelder Jan Storø om den ferske filmen Nattebarn.
Styggvakker ny Hamer-film uten dypere mening Bent Hamers nye film leverer på stil, men etterlater oss med ubesvarte spørsmål om innhold.
Personlig og stillferdig dokumentar om jente født i en guttekropp Kinodokumentaren Lille jente forteller om Sasha, født i guttekropp, men fast bestemt på at det ikke er «rett sted» å leve.
Svært godt om krig og hvordan leve videre Krigen i det tidligere Jugoslavia har avfødt mange tragiske hendelser. De som inntraff i juli 1995 er blant de mest grusomme.
Universitetslivet satt på spissen i ny Netflix-serie Khronos lesere vil nok kjenne seg igjen i noen av situasjonene i dramakomedien om forviklinger på universitetet.
Dokumentar som levner lite rom for pandemi-optimisme Film. HBOs nye dokumentar om håndtering av Covid-pandemien gir ikke noen grunn til optimisme for håndteringen av kommende hendelser av samme karakter. Verken i Kina eller i USA.
Langt og detaljrikt om Obama og det splittede USA Serie. Dagen før hovedpersonens seksti-årsdag (som er onsdag i kommende uke) sender HBO ut sin nye dokumentar Obama: In Pursuit of a More Perfect Union.
Bak kulissene i Oslo-prosessen Mens krigshandlingene i Midt-Østen nok en gang preger nyhetsbildet, kommer filmen om de hemmelige fredsforhandlingene som førte til Oslo-avtalen i 1993.
Varmt og snilt om det finske nasjonalikonet Den nye finske filmen Tove forteller om Tove Jansson, en kjent og kjær skikkelse for mange nordmenn også.
Opioid-skandalen i ny dokumentar Film. I denne nye HBO-dokumentaren blir vi grundig kjent med Opioid-skandalen og en kynisk legemiddelindustri. Premiere: 11. mai.
Dypt gripende om forholdet mellom diktatur og personlige liv Vår filmanmelder anbefaler den iranske filmen Det finnes ingen djevel.
Velkommen til Utmark - premiere i dag: Underholdende og vinglete fra «Norge» Vi er i Twin Peaks, i Fargo, i Lilyhammer og i Hans Petter Moland-land. Vær Velkommen til Utmark.
Meiner historikar tyr til usanne påstandar for å vinne debatten — Eg hadde venta meir av ein historikar som representerer ein statsfinansiert institusjon, seier «Frontkjempere»-regissør, Alexander Kristiansen.
Bruker storslegga i kritikk av den vestlige verden. Serien berører Et ganske annet blikk enn det vi er blitt vant til gjennom de vestlige fortellingene om hvordan verden har blitt som den har blitt.
Her er tips til årets påskefilmer Fra rasisme til ungdomsliv. Og en gris. Vår anmelder anbefaler kvalitetsfilm.
Skremmende om Jamal Khashoggis siste dager Jamal Khashoggis liv og virke er interessant for alle som følger samfunnsdebatten. Dokumentaren The Dissident gir oss et skremmende bilde av hans skjebne, og av kreftene som beseglet den.
En fortelling om tiden etter terroren Nok en gang gir norske filmskapere oss et vesentlig dokument som tar utgangspunkt i 22. juli 2011.
Ikke etterrettelig nok om en av verdens mest omtalte overgrepsanklager HBOs miniserie Allen v. Farrow om overgrepsanklagene mot Woody Allen løser ikke saken, kanskje tvert imot.
Gripende om lyden av metal Sound of Metal diskuterer et interessant tema. Det handler om funksjonsnedsettelse, og hvordan den kan håndteres.
En serie om å hjelpe, og å behøve hjelp Hva skal til for å hjelpe andre mennesker? Og hva slags konsekvenser har det å hjelpe for oss selv? Dette er blant temaene i NRK-serien Krigerhjerte.
Arkeologi i vakkert landskap Film. Utgravningen som har fått navnet Sutton Hoo - i England i 1939 - er en betydningsfull arkeologisk hendelse. Utgangspunktet for The Dig er derfor faglig virksomhet. Det bidrar til å gjøre filmen interessant.
Underholdende, men litt for snilt om AIDS-tiåret Film. En serie som forteller om AIDS-epidemien på åttitallet representerer et apropos til pandemien vi er inne i nå.
Se! 155 kortfilmer om nedstengingen Et spennende nordnorsk samarbeid dokumenterer følgene av pandemien og nedstengingen, slik den oppleves av såkalte vanlige folk, og filmskapere.
Solid laget, men ikke engasjerende nok En ny film med det sagnomsuste navnet «Berlin Alexanderplatz» vekker interesse. Men er den god? Vår filmanmelder er ikke helt overbevist.
Her er årets julefilmer Film. Fem kinofilmer har premiere 25 desember. De settes opp på kinoer over hele landet, hvor kinoene er åpne.
Verdig og god framstilling av det norske krigstraumet Så kom altså filmen om det norske krigstraumet. Om deportasjonen av jødene 26. november 1942 - fra Vippetangen i Oslo til Auschwitz
Greta Thunberg og farens dragkamper Film. Noen dokumentarer gir oss fortellinger vi kjenner fra før. Likevel kan de være nødvendige. Det gjelder også «Greta».
Pæredansk film tester norsk professors alkoholtese – smilene stivner Film. Ideen til regissør Thomas Vinterbergs film er kreativ og spennende. Selve filmen er ganske bra den også.
Lang og krevende allegori over menneskets ondskap Film. Fra Tsjekkia får vi her en film som krever full innsats fra sitt publikum. Men den er særdeles flott presentert.
Velkomponert serie om «den amerikanske drømmen» I NRK-serien UXA møter programleder Thomas Seltzer «vanlige» folk i USA, men også Harvard-professoren som forsøker å forklare hva som har skjedd med den amerikanske drømmen.
Norsk forsker fikk filmpris – nå er han med i Oscar-vurderingen Og nå er «De Berørte» med i Oscar-vurderingen.
Neddempet om vitenskapsbasert mordetterforskning i ubåt-saken Viaplay-serien om ubåt-saken handler ikke om mordet på journalist Kim Wall, men om etterforskningen og politiets arbeid med å skaffe bevis for drapet.
Morsomt flerkulturelt drama på NRK Serie. Den nye NRK-serien «Norsk-ish» leker med levemåter og begreper om hva som er norsk, hva som er utenlandsk og hva som er gode blandinger.
Dypt rørende og realistisk om ekte mennesker i ytterkanten Film. Vi begynner med konklusjonen. «Kunsteren og tyven» er en eksepsjonell dokumentarfilm. Den er norsk. Endelig får vi se den i Norge.
Norske Maren vant student-Oscar – gråt av glede Tidligere Høyskolen Kristiania-student Maren Klakegg har vunnet prisen for beste internasjonale dokumentar i Student Academy Awards.
En ung gutts søken etter islam Film. I denne filmen er temaet en utforsking av hvordan den aller første kimen til religiøs fanatisme kan oppstå.
Hyggelig og hverdagslig om å tøye kjønnskonvensjoner Film. Fra Sverige kommer en film der Rolf Lassgård bidrar til å vise fram hvor lite oppsiktsvekkende det er å tøye i kjønnsuttrykk.
Forskar ved Universitetet i Agder er Amanda-nominert Universitetslektor Trond Arntzen har skrive manus til den Amandapris-nominerte filmen De berørte.
En ukritisk hyllest til den amerikanske soldaten Denne krigsfilmen er kanskje mest interessant når vi forstår den som politisk innlegg i dagens USA.
Underholdende og konfliktfylt familiefest Den franske filmen «Familiefesten» er relativt tradisjonell. Det trenger ikke være noe problem, det kommer an på øyet som ser.
Fortellerglede og kreativitet fra Den norske filmskolen Film. Vi er ved slutten av semesteret. Eksamener er levert inn og bedømt. Ikke mange av dem er åpne for allmennheten. Men noen er det.
En film om Black Lives Matters Flere enkeltscener er svært gode. Men det blir litt lapskauspreget, skriver vår anmelder om filmen Da 5 Bloods.
God thriller om IS-fangenskap Regissør Niels Arden Oplev har filmatisert boken om dansken som satt i IS-fangenskap. Den norske tittelen er «13 måneder».
Interessant, men noe stivt om dansk okkupasjonshistorie «De forbandede år» er en tittel som setter søkelyset på særlig de tre første okkupasjonsårene i Danmark under den annen verdenskrig.
En kunstners blikk på mennesket Regissør Roy Andersson viser oss nok en gang en rekke tablåer som hver for seg er gjennomarbeidede og fortellende, innenfor hvert sitt lille univers. Men den overgripende fortellingen forblir utydelig.
Verdens største dokumentarfestival frigir filmer for strømming Film. International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) byr på dokumentarer som kan strømmes der du befinner deg.
Den sørgende mannen Film. Dette er andresesongen i serien om den noenogfemtiårige Tony som er enkemann og deprimert. Han hadde et flott ekteskap med Lisa, men hun er død av kreft.
Dagens filmpåskeegg: Terapi, musikk og Parasitt Filmanbefalingene på påskeaften kretser rundt terapi og musikk. Dessuten en stor kinosuksess du bør få med deg.
Påskeegg for hjemmekinoen Khronos filmanmelder tipser om filmer som kan sees hjemmefra under årets koronapåske.
Sterkt dokumentardrama fra Aleppo Premiere. Denne filmen skulle hatt premiere på norske kinoer for to uker siden. Det ble ikke noe av, fordi kinoene stengte. Nå er den sluppet for strømming.
Kinofilmer du kanskje ikke rakk å se – som du nå kan strømme Vår filmanmelder graver seg tilbake til 2019, hvor han finner mye severdig.
Alternativer til kino – en skattekiste Her kommer tips til hvor du kan se film nå når kinoene er stengt. Mange vil sannsynligvis lete i det de store strømmeleverandørene leverer. Men hva med å benytte sjansen til å finne nye veier til god film, kanskje til og med til veldig god film?
Aktuell serie om pandemier Film. Netflix har truffet godt med serien «Pandemi». Den kom like etter jul og tilbyr bakgrunnsstoff om smittsomme sykdommer og fortellinger om bekjempelsen av dem.
Viktig norsk dokumentar om kunstig intelligens Film. «iHuman »skulle hatt kinopremiere fredag 13. mars. Ettersom kinoene er stengt, går den rett til strømmetjenestene, i første omgang Altibox, Get og Telenor.
Friskt om moderne ungdomsliv Her er drabantbyen Romsås i Oslo åsted for moderne ungdomsliv. Mariana er forelsket i Ali2. Men ser han henne?
Tett på den overgrepsutsatte De helt personlige, ja rent ut private, fortellingene er tema i både film og litteratur for tiden. «Alt det jeg er» føyer seg inn i dette bildet. Her handler det om overgrep og traumer.
Sosial kritikk av parallellsamfunn i Paris Film. Denne filmens originaltittel, «Les Misérables», får kanskje de fleste av oss til å tenke på en musikal. Her får vi sjansen til å fornye vår oppfatning av hva tittelen egentlig handler om.
Nyeste artikler
Utvalg konkluderte med vitenskapelig uredelighet. Så ba rektor det se på saken igjen
Nestleder reagerte på regelbrudd og trakk seg da Klausen ble gjenoppnevnt
Endte med 19 knivstikk etter møte med student. — Føler ikke sinne
Vi understreker betydningen av et sterkt og uavhengig Forskningsråd
Svar på ope brev om mangfald frå tilsette og studentar ved Universitetet i Stavanger
Mest lest
Eksperter skeptiske til funn om psykiske lidelser: — Helt sprøtt
Dømt eks-professor i retten: — Jeg er i limbo
Endte med 19 knivstikk etter møte med student. — Føler ikke sinne
Dekaner roper varsko: Mener legestudenter tvinges til å prioritere ned studiene
Regelendring om sykefravær blant stipendiater: — Det er fantastisk