Elisabeth Faret er ansatt som ny administrerende direktør i Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og starter i jobben 1. juli. Foto: SiS
Elisabeth Faret er ansatt som ny administrerende direktør i Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og starter i jobben 1. juli. Foto: SiS

Ny direktør i Stavanger

Direktør. Elisabeth Faret er ny administrerende direktør i Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS).

Publisert

Elisabeth Faret går fra stillingen som næringssjef i Rogaland Fylkeskommune, til jobben som administrerende direktør for Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS). .

— Styret i SiS satte høye krav da vi så etter vår nye administrerende direktør, og vi var på jakt etter en person med både politisk, akademisk og kommersiell bakgrunn. Vi er veldig fornøyd med at Elisabeth Faret valgte å takke ja til stillingen, sier styreleder i SiS, Sander Brimsøe Thomassen, i en pressemelding fra SiS.

Jeg ser også frem til å fortelle enda flere hvor bra Stavanger og Sandnes er som studentbyer
Elisabeth Faret
Ny samskipnadsdirektør i Stavanger

Den nye administrerende direktøren tiltrer 1. juli i år.

Faret har tidligere jobbet blant annet som mulighetsutvikler/markedssjef i Greater Stavanger og som direktør for etter- og videreutdanning ved UiS.

Gleder seg til å jobbe med studenter

Hun trekker frem leder-, markeds- og politisk erfaring som nyttige egenskaper å ha med seg når hun tar fatt på den nye stillingen. SiS driver helsetilbud, fagbokhandel, studentboliger, barnehage, regionens største sportssenter, og flere kafeer for nesten 13.000 studenter i Stavanger og Sandnes. Faret får nå øverste ansvar for alle disse virksomhetsområdene.

— Jeg tror det blir helt fantastisk å jobbe for studentene i regionen. Etter seks år som direktør for etterog videreutdanning ved UiS, blir dette som å komme hjem. Jeg ser også frem til å fortelle enda flere hvor bra Stavanger og Sandnes er som studentbyer, sier Faret, i pressemeldingen fra SiS.