Fikk ikke finaleplass

Carina Elisabeth Carlsen fikk ikke finaleplass i Norske Talenter.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carina Elisabeth Carlsen, konsulent og resepsjonist på Høgskolen i Oslo og Akershus, med tilhold på campus Kjeller, nådde semifinalen i Norske Talenter.

Fredag kjempet Carlsen om en finaleplass, men måtte gi tapt. 

Hun har drevet med burlesque de siste tre årene. Det siste året har hun opptrådt på scener i inn- og utland, og fredag 6. november gikk hun på scenen i Lørenskog hus som «Fifi von Tassel». Til Odalsportalen.no uttaler Carlsen følgende før finalen:

— Jeg har skikkelig lyst til å komme til finalen, så stem på meg. Den med mest stemmer går videre til finalen, mens de neste på listen som går videre avgjøres dommerne imellom, så jeg er helt avhengig av at publikum stemmer.

Video på TV2: Carina og «Cupcake wars»

Under den første utvelgelsen viste Carlsen «Cupcake wars», og herifra gikk hun direkte til semifinalen.

Odalsportalen forteller at Carlsen begynte med burlesque i 2013, for å styrke sitt eget selvbilde, og hadde aldri planer om å stå på en scene, og langt mindre være med på en så stor tv-produksjon som Norske Talenter.

— Jeg tok likevel mot til meg og ble med på et studentshow, og siden har jeg aldri sett meg tilbake. Burlesquen har gjort mye for mitt eget selvbilde og min egen selvrespekt. Jeg har, og spesielt etter Norske Talenter, mottatt masse hyggelige tilbakemeldinger fra folk som kan fortelle at jeg har inspirert dem til å elske seg selv. Og det er jo det jeg ønsker, sier Carlsen til Odalsportalen.

Hun gikk ikke videre til finale sist fredag og Fifi von Tassel skriver på sin facebookside: 

— Norske Talenter er riktignok over for min del, men juleforberedelsene er bare såvidt i gang!
Jeg har slått meg sammen med Miss Trulte, og sammen lager vi et glittrende, glamorøst og glorete juleshow. Om nissen kommer vet vi ikke, men vi lover deg en jul du aldri har sett maken til, med drag, puppedusker, humor og særdeles høy champagneføring!

(Foto: Skjermdump fra TV2)

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS