Juleavslutning/kakefest med NSO, Norsk Student Organisasjon og politikere fra utdanningskomiteen. Anders Kvernmo Langset NSO. Foto: Wanda Nathalie Nordstrøm

NSO jubler for studentboliger

Norsk studentorganisasjon jubler for en vekst i bygging av boliger.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med 200 ekstra studentboliger vil 2015 være et rekordår for studentboligbygging. Regjeringen, Venstre og KrF har blitt enige om forslag til revidert nasjonalbudsjett, som vil gi bevilgning til bygging av 2 200 studentboliger for 2015.

— Vi er veldig fornøyd med 2200 studentboliger i 2015. Regjeringen og samarbeidspartiene kommer her med et forslag som vil gjøre en forskjell for studentenes boligsituasjon, sier Anders Kvernmo Langset, leder i NSO.  

I følge tall fra NSO stod det i høst over 15.000 studenter i kø for å få studentbolig. Norsk studentorganisasjon (NSO) sitt krav til statsbudsjettet var 3000 studentboliger sammen med økt studiestøtte.

— Vi nærmere oss studentkravet med stormskritt.  Vi håper nå at regjeringen vil fortsette den offensive boligsatsningen i statsbudsjettet for 2016 og at vi ser en bedring av studentøkonomien gjennom økt studiestøtte, sier Langset.

Foto: Wanda Nathalie Norstrøm

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS