Kortnytt

BI rangert øverst i Norge på Financial Times-liste

Publisert Oppdatert

Financial Times rangerer Handelshøyskolen BI som Norges beste handelshøyskole for femte året på rad i den årlige skolerangeringen for 2020, skriver BI i en pressemelding.

— Dette er i utgangspunktet en av de gjeveste rangeringene gjennom året siden den viser kvaliteten og bredden av våre programmer. Samtidig er vårt resultat påvirket av et svært krevende år hvor vi av hensyn til våre alumni ikke har deltatt på alle programrangeringer gjennom året, som selvsagt påvirker resultatet, sier rektor Inge Jan Henjesand i meldingen.

Skolerangeringen fra Financial Times er en vektet sammenstilling av fem programrangeringer Financial Times publiserer gjennom året; MBA, Executive MBA, Master in Management (MIM), bedriftsinterne programmer og kortvarige videreutdanningsprogrammer. BI deltar i år på FTs skolerangering hvor plasseringen bygger på resultatene fra to av FTs ni programrangeringer, ‘FT Executive Education Rankings (customised programmes og open enrolment programmes)’ og ‘FT Executive MBA Rankings’.

Dette er den 17. skolerangeringen fra Financial Times, hvor BI har deltatt de siste 11 årene. På topp i årets rangering er HEC Paris, etterfulgt av London Business School og Insead.

(Tor Arne Fanghol(Khrono)

Powered by Labrador CMS