null Foto: Skjalg Bøhmer Vold
null Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Storfint besøk på høgskolen

Utdanninga for barnehagelærere får statsråd-besøk.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følgegruppa for ny barnehagelærerutdanning besøker barnehagelærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) torsdag 27. mars . Med seg har de kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen som skal delta i en paneldebatt. Deler av programmet er åpent for alle.

Følgegruppen er oppnevnt av Kunnskapsdepartementet og skal vurdere utviklingen i den nye barnehagelærerutdanningen og gi veiledning til institusjonene. Dette er en tilsvarende følgegruppe som det lærerutdanningen har hatt i snart fire år.

Den er opprettet for å følge utviklingen etter at utdanningen av barnehagelærere (tidligere førskolelærere) ble endret høsten 2013.

Deler av programmet som varer fra 9-15.00 er åpent for alle. Det er en åpen runde fra 10.20 til 12.00 og så en åpen panelsamtale fra 12.45 til 14.00. Møtet avholdes i Pilestredet 46, møterom Athene. 

Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS