Anita Krohn Traaseth deltok i debatt om universitetene og høgskolenes rolle i innovasjon under Arendalsuka 2017. Foto: Siri Ø. Eriksen
Anita Krohn Traaseth deltok i debatt om universitetene og høgskolenes rolle i innovasjon under Arendalsuka 2017. Foto: Siri Ø. Eriksen

Krohn Traaseth går av neste år

Ny jobb. Administrerende i Innovasjon Norge går av i 2019. Fem år er nok, mener hun.

Publisert Oppdatert

Anita Krohn Traaseth meldte fredag at hun slutter som administrerende direktør i Innovasjon Norge i løpet av 2019.

Traaseth skal nå bli partner i et norsk vekstselskap.

— Jeg er på femte året på omstillingspost som leder av Innovasjon Norge. Dermed er tiden inne for å overlate roret til andre. Fem år har vært min uttalte anbefaling for perioden en toppleder med store endringsoppgaver bør sitte i samme stilling, og det står jeg ved, sier Krohn Traaseth i en pressemelding.

Hun mener videre at selskapet har levert viktige resultater for et næringsliv i omstilling.

– Jeg har blitt oppriktig glad i samfunnsoppdragene våre og ikke minst i kollegene mine som har et utrettelig engasjement for oppgavene våre, sier Krohn Traaseth.

Ifølge ulike medier informerte hun styreleder og NTNU-rektor Gunnar Bovim om avgangen torsdag. Både han og ansatte skal ha blitt overrasket.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS