Andreas Førde har fått jobben som kommunikasjonssjef ved Nord universitet. Foto: Nord
Andreas Førde har fått jobben som kommunikasjonssjef ved Nord universitet. Foto: Nord

Ny kommunikasjonssjef ved Nord

Ny jobb. Andreas Førde blir Nord universitets nye kommunikasjonssjef.

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andreas Førde er i dag seniorrådgiver ved kommunikasjonsenheten ved Nord universitet.

Han overtar jobben som kommunikasjonssjef etter Lotte Grepp Knutsen, som sluttet tidligere i år for å bli seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Apeland i Oslo.

Ifølge en pressemelding fra Nord universitet har Førde bred bakgrunn innen kommunikasjonsarbeid og ledelse. Han har tidligere vært markedssjef i Stormen konserthus og har jobbet med internasjonalt markedsføringsarbeid i stillingen som daglig leder for kulturprosjektet SALT. Han har også betydelig erfaring med konseptutvikling og ledelse fra sine år som daglig leder for konsertscenen Sinus, går det fram av pressemeldingen.

Kunnskap og kompetanse er mer viktig i vår region enn noen gang, og Nord universitetet har en svært sentral rolle i denne utviklingen.

Andreas Førde

Har vært studieleder

Førde har tidligere vært studieleder ved Nord universitet og har derfor også inngående kjennskap til høgskole- og universitetssektoren.

Av utdanning har han en Master of Business Administration, i tillegg til å være utdannet adjunkt.

— Kunnskap og kompetanse er mer viktig i vår region enn noen gang, og Nord universitetet har en svært sentral rolle i denne utviklingen. Dette gjør Nord universitet til en veldig spennende arbeidsplass, sier Førde.

Førde viser til Nords samfunnsoppdrag, og sier at strategisk kommunikasjonsarbeid må til for at universitetet skal nå målene sine.

29 søkere

Det var totalt 29 søkere på stillingen som kommunikasjonssjef ved Nord universitet. Rektor Bjørn Olsen forteller at det har vært en grundig ansettelsesprosess.

— Andreas Førde er nytenkende og offensiv, og har en bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn. Han har også erfaring med å jobbe i krevende lederprosesser. At han i tillegg har en inngående kjennskap til universitets- og høgskolesektoren er også en styrke i hans nye stilling som kommunikasjonssjef ved Nord universitet, sier Olsen.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS