30-åring blir adm.dir for studentsamskipnad

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styret i Studentinord har 30. april 2020 ansatt Kristian Brunsvik Olsen som ny administrerende direktør i Studentinord - Nord studentsamskipnad. Studentinord er studentsamskipnad for studentene ved alle Nord universitets studiesteder i Trøndelag og Nordland, og ved Politihøgskolen avdeling Bodø.

Brunsvik Olsen tiltrer stillingen 1. juni 2020.

Kristian Brunsvik Olsen
Kristian Brunsvik Olsen

Kristian Brunsvik Olsen er 30 år og kommer fra stillingen som økonomisjef i Widerøe Technical Services AS. Han er utdannet ved Nord universitet med en Master of Science in Business med spesialisering innenfor entreprenørskap og innovasjonsledelse.

Han har solid erfaring fra bank- og finansbransjen, og fra luftfart, heter det i en pressemelding.

— Han er en positiv og energirik person som viser svært gode evner til å tenke strategisk. Vi er overbevist om at han kommer til å få til mye for studentene fremover, sier avtroppende styreleder Karoline Wik, som har ledet tilsettingsutvalget, og styreleder Anders Drangeid.

— Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben. Studentinord har et viktig samfunnsoppdrag og betyr veldig mye for studentene. Tilbudet til samskipnaden var svært viktig for meg under min studietid, og jeg ser frem til å være med å utvikle organisasjonen, og ta tak på nye utfordringer. Men ikke minst gleder jeg meg til å bli bedre kjent med organisasjonen, folkene og studentene jeg skal jobbe sammen med, uttaler den påtroppende administrerende direktøren Kristian Brunsvik Olsen.

(Amanda Schei / Khrono)

Powered by Labrador CMS