— Bli kjent med, og lær deg å bruke Khrono.no via papirutgaven av nettavisen, oppfordrer redaktør Tove Lie. Foto: Eva Tønnessen

på papir

Smakebiter fra nettavisen Khrono er nå ute i en papirversjon - for en gangs skyld.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

— Det er studiestart, og vi håper at nye og gamle studenter, nye og gamle tilsatte skal få en god start på det nye året med Khrono. Derfor gir vi ut en papirutgave som viser noe av det vi har skrevet om de første 100 dagene ved HiOA, sier ansvarlig redaktør i Khrono, Tove Lie.

Hun har heller ikke unnlatt å merke seg at flere blant de tilsatte ikke er sikre på hvor de faktisk finner avisen og hvordan den kan brukes, for eksempel hvordan registrere seg for å skrive kommentarer rett under hver sak og delta i debattene.

En bruksanvisning

— Papiravisen blir derfor både et stykke markedsføring av nettavisen, men også en «bruksanvisning» for de som trenger det. Og mitt inntrykk er at det er mange som trenger det, selv om ikke alle tør å si det høyt, smiler redaktøren. 

I løpet av de nærmeste dagene får alle tilsatte et eksemplar hver i posthyllene sine, alle faddersekkene blir fylt opp med Khrono på papir og avisen blir å finne i avisstativene rundt omkring på campus - både i Oslo og på Kjeller. Nå ligger det også en tydelig, synlig og klikkbar Khrono-logo (skjermdump under) på hjemmesiden til HiOA også, slik at det blir lettere for folk å finne fram til avisen. 

Aller helst vil vi bli en vane hos alle ved HiOA.

Tove Lie

— Vi håper at dette vil gjøre at vi både får flere lesere, flere debatter, tips og tilbakemeldinger, sier Lie.

Sidevisninger

Khrono har vært på lufta i vel 100 dager og er verken ny eller gammel ved høgskolen.

— Vi har hatt 120.000 sidevisninger og nærmere 20.000 unike brukere på denne tida, og er ganske fornøyd med det. Men jeg mener at potensialet er større og håper at enda flere vil lese oss og følge oss utover høsten. Aller helst vil vi bli en vane hos alle ved HiOA, sier Tove Lie. 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS