Sofies univers

Studentblogg. Som pedagogikkstudent tar man stilling til mange ulike teorier.  
Studentblogg. Hva innebærer det å være skikket? Holder det liksom ikke å kunne gå og prate samtidig..? 
Studentblogg. Eksamensnerver? Du vet du har lest pensum litt for lenge i strekk når…  
Studentblogg. Snart er det mai og russetid. Som voksne er det viktig at vi er vårt ansvar bevisst og støtter ungdommen i deres russeaktiviteter. Sofie forklarer hvorfor dette er nødvendig.  
Studentblogg. Det kan virke som lærerstudentene har tatt ferie allerede. Men det skulle jo bare mangle.  
Studentblogg. 2014 er så 2014, ass. Men hva vil dagens studenter egentlig mimre om på reunionparty om tretti år? Sofie har noen teorier. 
Studentblogg. Det er 8. mars, og i den anledning har jeg tatt meg en tur på nettet for å se hva mannen i gata mener om kvinnedagen og feminismebegrepet. Overraskende nok, ble det en mørk affære. 
Studentblogg. Jeg er veldig glad i akademiske briller, men ikke fullt så glad i OL
Studentblogg. Allerede i fadderuka oppstår gruppedynamikken. Hvem er du i klassen?  
Studentblogg. Det nye studiebarometeret viser at høgskoler og universitet har et forbedringspotensiale. Se spørsmålene som studentene burde fått. 
Sofies univers. HiOA er på Facebook, men hvor er studentene? Sofie kommer med tips om hvordan ta den helt ut i sosiale medier. 
Sofies univers. På dannelseseminaret ble det hevdet at vi må ta mer hensyn. Mora di jobber tross alt ikke her. 
Sofies univers. Årets første fra studentblogg. Dagens tema: Nyttårsforsetter som høgskolestudent. 
Sofies univers. Sofies univers er Khronos uhøytidelige studentblogg. Det publiseres ny hver fredag. Dette er den tiende i rekken. God helg! 
Sofies univers. Sofies univers er Khronos uhøytidelige studentblogg. Det publiseres ny hver fredag. Dette er den niende i rekken. God helg! 
Sofies univers. Sofies univers er Khronos uhøytidelige studentblogg. Det publiseres ny hver fredag. Dette er den åttende i rekken. God helg! 
Sofies univers. Sofies univers er Khronos uhøytidelige studentblogg. Det publiseres ny hver fredag. Dette er den sjuende i rekken. God helg! 
Sofies univers. Sofies univers er Khronos uhøytidelige studentblogg. Det publiseres ny hver fredag. Dette er den sjette i rekken. God helg. 
Sofies univers.  Sofies univers er Khronos uhøytidelige studentblogg. Det publiseres ny hver fredag. Dette er den femte i rekken. God helg. 
Sofies univers. Sofies univers er Khronos uhøytidelige studentblogg. Det publiseres ny hver fredag. Dette er den fjerde i rekken. God helg. 

Sider