NYansettelse

Olaf Erlend Gundersen er ansatt som kommu­nik­asjons­direktør ved UiB

Gundersen har fungert i rollen siden oktober og får nå stillingen på fast basis.

Olaf Erlend Gundersen skal styre kommunikasjonsavdelingen ved Universitet i Bergen fremover.
Olaf Erlend Gundersen skal styre kommunikasjonsavdelingen ved Universitet i Bergen fremover.
Publisert

— Jeg er takknemlig for å ha fått tilliten til å fortsette i en jobb som oppleves som både meningsfylt og givende, skriver Olaf Erlend Gundersen i en pressemelding.

Han fortsetter i jobben som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen (UiB) etter å ha fungert i rollen siden oktober i fjor.

Før det jobbet han fra 2017 som deskleder ved universitetets kommunikasjonsavdeling. Han har 18 års erfaring fra media og kommunikasjon, og har de siste ti årene innehatt ulike lederroller. Han har blant annet jobbet som journalist og vaktsjef i ulike NRK-redaksjoner, og har vært redaksjonsleder og vaktsjef i TV2-nyhetene

– Jeg er veldig glad for at vi nå har fått Olaf med oss i stillingen permanent. Han har bred erfaring fra mediebransje og kommunikasjonsarbeid. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med han i vinter, og er veldig fornøyd med å få han permanent i stillingen, skriver universitetsdirektør Robert Rastad i samme pressemelding.

Også UiB-rektor Margareth Hagen roser Gundersen.

— Jeg er glad for at Olaf vil lede kommunikasjonsavdelingen fremover. Jeg ser frem til å samarbeide videre med han. Kommunikasjon angår alle områder ved UiBs virke, sier hun.

Powered by Labrador CMS