Khrono søker nyhetsreporter

Khrono søker nyhetsjournalist som også er god på video. Redaksjonen lokker med raskt tempo, høye journalistiske ambisjoner, jobbing med ekte nyheter - og mye latter.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

(Dette er en annonse/stillingsutlysning).

Khrono så dagens lys 22. april 2013. I juni 2014 mottok vi Fagpresseprisen og hentet også inn to skandinaviske priser for god design

Siden den gang har avisas leserkrets bare vokst og vokst. Og vi fortsetter å øke inn i 2017.

De første 25 dagene av det nye året har vi en økning i antall brukere på 122 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor.

Vårt motto er: Ny innsikt. Hver dag. Vår siste leserundersøkelse sier at leserne våre ønsker seg mer av det de allerede får: Nyheter og aktuell debatt fra universitets- og høgskolesektoren.  Nå forsterker vi laget med én ny fast stilling for å gi leserne våre enda mer nyheter.  

I dag, 31.januar, er siste frist for å søke jobb som digital nyhetsreporter i Khrono. 

Ledig stilling

Khrono er ikke en «klipp og lim»-nettavis. Hos oss er verken uredigerte eller redigerte pressemeldinger en nyhetssak.

Hvis du er en kritisk, seriøs og etterrettelig journalist, eller journalistisk talent, som vil være med på å lage ekte nyheter for en målgruppe som er høyt utdannet eller under utdanning, så må du klikke deg inn her for en fullstendig utlysningstekst og søknadsskjema

Siste frist er 31.januar. 

Les også: Full utlysningstekst og søknadsskjema.

Redaksjonen i Khrono består i dag av tre faste medarbeidere, samt en studentredaksjon på 10 studentreportere og fotojournaliststudenter. Vi har nettopp flyttet inn i nye lokaler sentralt i Oslo i Pilestredet 42, hos vår eier Høgskolen i Oslo og Akershus.

(Foto: Ketil Blom)

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS