Ny studentleder valgt i Bergen

Johanne Vaagland er ny leder av Studentparlamentet ved UiB.

På konstituerende møte i Studentparlamentet ved Universitetet i Bergen (SP-UiB) tirsdag denne uka ble Johanne Vaagland valgt til ny leder. Hun har i inneværende år vært en del av arbeidsutvalget til Studentparlamentet ved Universitet i Bergen med ansvarsområdene internasjonalt, likestilling og miljø. Hun tiltrer som leder 1. juli.

— Jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å lede SP-UiB den kommende perioden. Jeg gleder meg, det blir en spennende periode, og jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer sammen med resten av AU, sier nyvalgt leder Johanne Vaagland, i en pressemelding fra parlamentet. 

Med seg i Arbeidsutvalget får hun Tord Lauvland Bjørnevik som nestleder og Ingrid Fjellberg og Jin Sigve Mæland som medlemmer av arbeidsutvalget.

— Jeg gleder meg til å jobbe med resten av det nye arbeidsutvalget. Sammen skal vi jobbe hardt for å få gjennomslag for Studentparlamentet sin politikk, holder Vaagland frem.

Hun trekker fram to sakers om bli viktig for henne og studentene i Bergen.

— Det neste året blir det viktig å følge opp strategiprosessen som har vært viktig i år. I tillegg blir handlingsplanen for likestilling viktig, avslutter Vaagland.

Foto: Studentparlamentet i Bergen