Se opptak av debatten fra studentnach i Trondheim

Det er på nachspiel sannheten kommer frem, og torsdag kveld var det klart for debatt i Trondheim. Fire partier diskuterte utdanningspolitikk og resultatet kan du se her.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Leder Marte Øien og Studenttinget NTNU var vertskap når Norsk studentorganisasjon (NSO) inviterte til studentnachspiel på Studentersamfundet i Trondheim.

Kommentator i Adresseavisen Harry Tiller, hadde ansvaret for å gjennomføre en «pubdebatt med lave skuldre og god stemning».

Panelet bestod av: Sivert Bjørnstad (Frp),  Marianne Marthinsen (Ap), Ola Borten Moe (Sp) og Trine Skei Grande (V).

Selve debatten ser du øverst i denne saken.

Gleder seg til bra debatt

Dette nachspielet er det fjerde i rekken av fem: Arendal, Bergen, Tromsø, nå Trondheim, og til slutt Oslo 7. september. Sistnevnte på Samfunnet Bislet med Khrono-redaktør Tove Lie som debattleder.

— Jeg tror det blir kjempebra, gleder meg virkelig. Det er et bra panel, det er mange som har meldt seg på - jeg tror det blir veldig bra stemning, sier NSO-leder Mats Johansen Beldo.

— Hva tror du blir de viktigste temaene i debatten?

— Studiestøtte blir nok viktig, kanskje spørsmål om ny levekårsundersøkelse - og jeg vil ikke bli overrasket om Skei Grande vil få spørsmål om studentombud, svarer han.

Les også:

Under Arendalsuka tidligere i august var det tidligere NSO-leder Ola Magnussen Rydje som stilte Marianne Aasen (Ap), Sveinung Rotevatn (V) og Heidi Nordby Lunde (H) som ble stilt til veggs.

Les også: Stappfullt på nach hos studentene i Arendal

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS