Julestemning på NTNU-styremøte

Etter at TrondheimSolistene spilte for NTNU-styrets møte 7. desember fikk diskusjonen om fakultetsstyrenes fremtid en annen låt.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge Universitetsavisa fikk debatten om et nytt reglement som skulle åpne for å fjerne fakultets- og instituttstyrer en «mer avdempet form» etter at TrondheimSolistene, gjennomførte en planlagt minikonsert for styret.

Den samme problemstillingen har skapt mye debatt på Høgskolen i Oslo og Akershus også, hvor fakultetsstyrene ble gjort om til -råd i 2014.

Konklusjonen i NTNU-styret endte imidlertid med at fakultetsstyrene bestod og rektor Gunnar Bovim begrunnet ifølge Universitetsavisa forslaget med en komplisert situasjon ved Det medisinske fakultet, med mange ansatte i stillinger delt mellom NTNU og St Olavs hospital.

— Forslaget er ikke motivert ut fra noe ønske om redusert medvirkning. Slike oppfatninger synes jeg ikke vi skal bli tillagt, sa Bovim ifølge avisa i styremøtet.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS